Advies

Er zijn heel veel tools in de media en trainingen beschikbaar die gaan over persoonlijke ontwikkeling, maar hoe zeker is het dat deze ook effect hebben? Wij scheiden het kaf van het koren en geven je meer inzicht in de methodes die goed zijn onderzocht op effectiviteit door onafhankelijke wetenschappers en aansluiten bij jouw doelgroep.

Voor wie?

  • Begeleiden jullie mensen 1 op 1? Bijvoorbeeld als coach, loopbaanbegeleider, psycholoog of arts?
  • Werken jullie in het onderwijs? Bijvoorbeeld als docent, beleidsmaker of in de directie?
  • Zijn jullie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers? Bijvoorbeeld als trainer, HR-professional of L&D-professional?

Wanneer advies vragen?

  • Jullie helpen mensen met hun persoonlijke ontwikkeling, maar willen meer wetenschappelijke onderbouwing van wat je doet
  • Jullie helpen klanten om de beste versie van zichzelf te worden en willen meer bereiken dan inspiratie
  • Jullie weten dat er heel veel tools en methodieken beschikbaar zijn die gaan over persoonlijke ontwikkeling, maar willen weten hoe zeker het is het dat deze ook effect hebben
  • Jullie zijn niet alleen op zoek naar nieuwe inzichten, maar willen ook tools die aansluiten bij jullie werkpraktijk en die je direct kunt inzetten

Contact

Onze onafhankelijke adviseurs zijn allemaal ervaren psychologen die ver boven de stof staan. Ze denken graag met je mee over vraagstukken rondom persoonlijke ontwikkeling en komen niet alleen met onderbouwde feedback maar ook met handige tools en methodieken die je direct kunt inzetten in je werk.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Dr. Eefje Rondeel

Dr. Eefje Rondeel is psycholoog en auteur van het boek ‘Evidence-Based Coachen’ en werkt als docent aan de Radboud universiteit & het NCOI. Ze heeft een passie voor het overbrengen van kennis over psychologie en gedrag en houdt zich bezig met het professionaliseren van het coachvak. Sinds september 2021 is ze als co-promoter betrokken bij een promotieonderzoek naar de werkzame mechanismen van coaching.

Dr. Mattheis van Leeuwen

Mattheis vindt de zin van het leven in het ontdekken van nieuwe kennis en verbanden. Hij is een wetenschapper in hart en nieren en zit altijd bovenop de nieuwste inzichten (of dat nu gaat over psychologie, filosofie of fundamentele natuurkunde). Mattheis is psycholoog, universitair docent aan de Radboud Universiteit en spreker en adviseur op het gebied van motivatie, betekenis & gedrag. Daarnaast is hij medeoprichter van de Behavior Change Group en auteur van Hidden Persuasion. In zijn vrije tijd verdeelt hij zijn aandacht tussen zijn vrouw, dochters, literatuur & natuur.