INSPIRATIE WEBINAR

Vier verborgen lessen uit de psychologie die elke coach/trainer zou moeten kennen

Vraag je je ook wel eens af welke ‘nieuwe’ kennis jouw handelen als coach* nog effectiever maakt? Wil je beter begrijpen wat volgens experts de werkzame ingrediënten van coaching zijn? In een uur neemt psycholoog en universitair docent dr. Mattheis van Leeuwen je mee in de verborgen lessen uit de psychologie die elke coach/trainer zou moeten kennen. We zoeken de verdieping op in de thema’s maakbaarheid, persoonlijkheid, waarden en gedragsverandering.

*coach of andere professional die mensen begeleidt in hun ontwikkeling

Wat kan je verwachten?

4 inzichten die elke coach/trainer verder helpen.

Tips voor tools die je direct kunt inzetten in de praktijk.

Een flinke dosis inspiratie aan het einde van je werkdag.

Over het Nederlands Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling

Het gebied van persoonlijke ontwikkeling wordt steeds groter en er lijken dagelijks methodes bij te komen. Maar welke kies je? Ga je je scholen in een methode als Acceptance and Commitment Therapie of Mindfulness? Of toch maar die nieuwe techniek uitproberen die je vorige week in het tijdschrift voor psychologie las? Door de wildgroei is het erg moeilijk geworden om het kaf van het koren te scheiden. Want wat je wilt weten is wat écht werkt voor jou als professional en voor je doelgroep. Er is behoefte aan een overzicht, aan betrouwbare, wetenschappelijke informatie en uitwisseling van kennis hierover. En dat is precies wat het Nederlands Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling  tracht te bereiken.

“Ik merk dat ik door de Postacademische opleiding tot Evidence Based Coach meer vertrouwen heb gekregen; ik kan nu ook wetenschappelijk onderbouwen waarom ik bepaalde keuzes maak. Daarnaast heb ik meer evidence based tools gekregen, die ik gelijk tijdens coaching en begeleidingsgesprekken kon toepassen” – Annemieke van der Gronden

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een email met een link naar de webinar.