Deel via:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp

Radboud Reflects lezing – Dirk de Wachter: Laat ons ook ongelukkig zijn

In lijn met ons vorige bericht over Positieve Psychologie 2.0 (de tweede golf in positieve psychologie) raden we deze lezing aan van de bekende Belgische psychiater Dirk de Wachter. Laat je niet ontmoedigen door de titel. Het is de meest bekeken Radboud Reflects lezing. De wachter is onderhoudend, charmant en grappig, maar bovenal maakt hij een goed punt.

Deel via:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp

Werk op basis van wetenschap en zet de volgende stap in je eigen ontwikkeling.

Ondersteun jij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld als coach, HR professional, L&D professional of psycholoog? Geef je de voorkeur aan werken op basis van wetenschap en ben je klaar om de volgende stap in je eigen ontwikkeling te zetten? De Postacademische Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling helpt je om jouw professionele visie op ontwikkelen te verdiepen. 

Dr. Mattheis van Leeuwen

Mattheis vindt de zin van het leven in het ontdekken van nieuwe kennis en verbanden. Hij is een wetenschapper in hart en nieren en zit altijd bovenop de nieuwste inzichten (of dat nu gaat over psychologie, filosofie of fundamentele natuurkunde). Mattheis is psycholoog, universitair docent aan de Radboud Universiteit en spreker en adviseur op het gebied van motivatie, betekenis & gedrag. Daarnaast is hij medeoprichter van de Behavior Change Group en auteur van Hidden Persuasion. In zijn vrije tijd verdeelt hij zijn aandacht tussen zijn vrouw, dochters, literatuur & natuur.