LEZINGEN & WORKSHOPS

Wil jij jouw afdeling inspireren met een interactief college over waarden en talenten of willen jullie meer kennis opdoen over hoe je inzichten uit de positieve psychologie kunt toepassen op de werkvloer? Lijkt het jou interessant om met je team aan de slag te gaan met thema’s als visie, waarden, ontwikkeling en/of motivatie? 

Wij bieden interactieve lezingen en workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Al onze lezingen en workshops zijn (verdiepingen) gebaseerd op de Postacademische Opleiding voor Persoonlijke Ontwikkeling

Een greep uit de onderwerpen die we behandelen:

  • Leer dialektisch denken: De sleutel tot inzicht in menselijke drijfveren.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Wat werkt voor wie, wanneer?
  • Het gevaar van authenticiteit: Wanneer authenticiteit averechts werkt en wat je er aan kan doen.
  • De kracht van waarden: Ontdekken en inzetten voor thuis en werk.
  • De beste persoonlijkheidsanalyse tools: Wat ze voorspellen en hoe je ze kunt inzetten.
  • Flourishing & Flow: talenten, krachten en valkuilen.
  • Geluk en zingeving: De onverwacht simpele route naar een beter leven.
  • Positieve Psychologie 2.0: Wat gaat de toekomst van persoonlijke ontwikkeling ons brengen?


Het aanbod maken wij, in overleg met jou, op maat.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Even sparren over ons aanbod?

Wil jij meer informatie over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een lezing/workshop? Onze opleidingscoördinator Tanneke Meijers staat je graag te woord.

Dr. Eefje Rondeel

Dr. Eefje Rondeel is psycholoog en auteur van het boek ‘Evidence-Based Coachen’ en werkt als docent aan de Radboud universiteit & het NCOI. Ze heeft een passie voor het overbrengen van kennis over psychologie en gedrag en houdt zich bezig met het professionaliseren van het coachvak. Sinds september 2021 is ze als co-promoter betrokken bij een promotieonderzoek naar de werkzame mechanismen van coaching.

Dr. Mattheis van Leeuwen

Mattheis vindt de zin van het leven in het ontdekken van nieuwe kennis en verbanden. Hij is een wetenschapper in hart en nieren en zit altijd bovenop de nieuwste inzichten (of dat nu gaat over psychologie, filosofie of fundamentele natuurkunde). Mattheis is psycholoog, universitair docent aan de Radboud Universiteit en spreker en adviseur op het gebied van motivatie, betekenis & gedrag. Daarnaast is hij medeoprichter van de Behavior Change Group en auteur van Hidden Persuasion. In zijn vrije tijd verdeelt hij zijn aandacht tussen zijn vrouw, dochters, literatuur & natuur.