LEZINGEN & WORKSHOPS

Wil jij jouw afdeling inspireren met een inspirerende lezing over waarden of persoonlijk leiderschap? Willen jullie meer kennis opdoen over hoe je inzichten uit de positieve psychologie kunt toepassen op de werkvloer? Lijkt het jou interessant om met je team aan de slag te gaan met thema’s als visie, teamontwikkeling en/of motivatie? Neem dan contact op voor een lezing of training op maat.

Wij bieden incompany lezingen en trainingen aan die we op maat maken voor jouw vraag en doelgroep. Een greep uit de thema’s waar je ons voor zou kunnen vragen:

  • 2-daagse training persoonlijk leiderschap op de werkvloer
  • 1-daagse training over positieve psychologie op de werkvloer
  • Workshop over (team)waarden en goal setting
  • Workshop: Leer dialectisch denken: de sleutel om van complexe problemen naar simpele oplossingen te komen
  • Inspiratielezing: Zelfvertrouwen; wat is het en hoe verhoog je het?
  • Inspiratielezing: Het gevaar van authenticiteit; wanneer authenticiteit averechts werkt en wat je eraan kunt doen.
  • Inspiratielezing: De beste persoonlijkheidsanalyse tools: Wat ze voorspellen en hoe je ze kunt inzetten.

Het aanbod maken wij, in overleg met jou, op maat.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

Waarom NIPO?

Even sparren over ons aanbod?

Wil jij meer informatie over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een lezing/workshop? Onze opleidingscoördinator staat je graag te woord.

Investeer met je eigen ontwikkeling in de ontwikkeling van anderen.

Het Nederlands Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling steunt Theatre for a Change. Met 10% van onze winst dragen we bij aan de persoonlijke ontwikkeling, carrièrekansen en seksuele veiligheid van (jonge)vrouwen in ontwikkelingslanden.

Dr. Eefje Rondeel

Dr. Eefje Rondeel is psycholoog en auteur van het boek ‘Evidence-Based Coachen’ en werkt als docent aan de Radboud universiteit & het NCOI. Ze heeft een passie voor het overbrengen van kennis over psychologie en gedrag en houdt zich bezig met het professionaliseren van het coachvak. Sinds september 2021 is ze als co-promoter betrokken bij een promotieonderzoek naar de werkzame mechanismen van coaching.

Dr. Mattheis van Leeuwen

Mattheis vindt de zin van het leven in het ontdekken van nieuwe kennis en verbanden. Hij is een wetenschapper in hart en nieren en zit altijd bovenop de nieuwste inzichten (of dat nu gaat over psychologie, filosofie of fundamentele natuurkunde). Mattheis is psycholoog, universitair docent aan de Radboud Universiteit en spreker en adviseur op het gebied van motivatie, betekenis & gedrag. Daarnaast is hij medeoprichter van de Behavior Change Group en auteur van Hidden Persuasion. In zijn vrije tijd verdeelt hij zijn aandacht tussen zijn vrouw, dochters, literatuur & natuur.