LEZINGEN & WORKSHOPS

Wil jij jouw afdeling inspireren met een interactief college over filosofie of willen jullie meer kennis opdoen over de wetenschap van persoonlijke ontwikkeling? Lijkt het jou interessant om met je team aan de slag te gaan met thema’s als visie, persoonlijkheid, ontwikkeling en/of motivatie? 

Wij bieden interactieve lezingen en workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Al onze lezingen en workshops zijn (verdiepingen) gebaseerd op de Postacademische Opleiding voor Persoonlijke Ontwikkeling

Een greep uit de onderwerpen die we behandelen:

  • De grote vragen van het leven en hoe ze op te lossen.
  • Welke filosoof ben jij?
  • Wat zijn waarden, welke heb ik en hoe zet ik ze in?
  • Flourishing & Flow: talenten, krachten en valkuilen.
  • Grit & Growth: het pad naar veerkracht & succes.
  • Actie of Acceptatie: wat is nodig, voor wie en wanneer?
  • Positieve Psychologie 2.0: gaat deze nieuwe stroming het veld verenigen?

Het aanbod maken wij, in overleg met jou, op maat.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Even sparren over ons aanbod?

Wil jij meer informatie over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een lezing/workshop? Onze opleidingscoördinator Tanneke Meijers staat je graag te woord.

Dr. Mattheis van Leeuwen

Mattheis vindt de zin van het leven in het ontdekken van nieuwe kennis en verbanden. Hij is een wetenschapper in hart en nieren en zit altijd bovenop de nieuwste inzichten (of dat nu gaat over psychologie, filosofie of fundamentele natuurkunde). Mattheis is psycholoog, universitair docent aan de Radboud Universiteit en spreker en adviseur op het gebied van motivatie, betekenis & gedrag. Daarnaast is hij medeoprichter van de Behavior Change Group en auteur van Hidden Persuasion. In zijn vrije tijd verdeelt hij zijn aandacht tussen zijn vrouw, dochters, literatuur & natuur.