Theatre For A Change

10% van onze winst gaat naar de stichting Theatre for a Change.

Klanten en deelnemers aan onze opleidingen dragen hierdoor direct bij aan de persoonlijke ontwikkeling, carrièrekansen en seksuele veiligheid van (jonge)vrouwen in ontwikkelingslanden. Theatre for a Change (TfaC) is een effectieve hulporganisatie die leraren, gezondheidswerkers en leden van de gemeenschap opleidt tot inspirerende gedragsveranderaars.

Wij hebben ervoor gekozen om te partneren met TfaC omdat wij samen geloven dat persoonlijke- en competentie- ontwikkeling de basis legt voor latere keuzes en kansen in het leven. 

6.060

Kwetsbare vrouwen en kinderen ondersteund

636

Leraren getraind in de unieke gezondheids- en welzijns methodiek

592.364

Luisteraars bereikt met interactief radio drama

10

Partner landen

Naast de directe effecten op het welzijn en de ontwikkeling van de doelgroep, laat onderzoek zien dat het opleiden van vrouwen in ontwikkelingslanden, en hen controle geven over hun eigen seksualiteit, het sterkste middel is voor toekomstige gelijkheid en kansen, verantwoorde economische groei, een beter milieu en natuurbehoud.

Werk op basis van wetenschap en zet de volgende stap in je eigen ontwikkeling.

Ondersteun jij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld als coach, HR professional, L&D professional of psycholoog? Geef je de voorkeur aan werken op basis van wetenschap en ben je klaar om de volgende stap in je eigen ontwikkeling te zetten? De Postacademische Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling helpt je om jouw professionele visie op ontwikkelen te verdiepen.