Brochure downloaden

Benieuwd naar een gedetailleerd overzicht van de lesdagen?

In onze Postacademische opleiding tot Evidence Based Coach leer je om inzichten uit de filosofie en psychologie in te zetten voor meer impact op persoonlijke ontwikkeling.

Over het Nederlands Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling

Het gebied van persoonlijke ontwikkeling wordt steeds groter en er lijken dagelijks methodes bij te komen. Maar welke kies je? Ga je je scholen in een methode als Acceptance and Commitment Therapie of Mindfulness? Of toch maar die nieuwe techniek uitproberen die je vorige week in het tijdschrift voor psychologie las? Door de wildgroei is het erg moeilijk geworden om het kaf van het koren te scheiden. Want wat je wilt weten is wat écht werkt voor jou als professional en voor je doelgroep. Er is behoefte aan een overzicht, aan betrouwbare, wetenschappelijke informatie en uitwisseling van kennis hierover. En dat is precies wat het Nederlands Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling  tracht te bereiken.

“Ik merk dat ik door de Postacademische opleiding tot Evidence Based Coach meer vertrouwen heb gekregen; ik kan nu ook wetenschappelijk onderbouwen waarom ik bepaalde keuzes maak. Daarnaast heb ik meer evidence based tools gekregen, die ik gelijk tijdens coaching en begeleidingsgesprekken kon toepassen” – Annemieke van der Gronden